Trailwalker 2011


CAMINAREM NOSALTRES UN DIA PERQUÈ
NO HAGIN DE CAMINAR ELLES TOTA LA VIDA

Ens ajudes?

 

 

 

 

 

 

 

El proper mes de maig es celebra la primera edició a l’estat espanyol de la Intermón Oxfam Trailwalker, un dels reptes esportius més durs del món amb l’objectiu solidari d’obtenir diners per ajuda humanitaria que consisteix en fer una marxa de 100Km on cada equip participant ha d´aportar un mínim de 1500 euros per poder participar.

El Trailwalker era originàriament un entrenament de resistència per a soldats gurkhes (una tribu originària del nord de l’ Índia), que servien en unitats especials de les forces armades del Regne Unit i de l’Índia. Des del 1997, la prova s’ha convertit en un destacat  esdeveniment esportius solidari. La primera edició va tenir lloc a Hong Kong l’any 1989 i, posteriorment, la seva celebració s’ha estès a d’altres països on té presència Oxfam com ara Gran Bretanya, Austràlia, Nova Zelanda, Japó, Bèlgica i Canadà. Sense anar mes lluny, a Austràlia , el 2009, hi van participar mes de 1000 equips amb una recaudació mitjana de mes de 3000 euros.

Una instantània de la roda de premsa de presentació que es va realitzar el passat 13/10/2010

La Intermon Oxfam Trailwalker 2011 es celebra a Catalunya. El recorregut es desde Santa Maria de Palautordera al Montseny, fins a Monistrol de Montserrat, total 100 Km amb un limit de temps de 36h. Els equips han de ser de 6 persones, 4 caminants i 2 d´equip de suport per avituallar. La inscripció son 200 euros per equip i posteriorment s´ha d´aportar els 1500 euros minim.


CnR no hi podia faltar i hi hem inscrit un equip!

Podeu fer ja els vostres donatius a través de la web http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/catnrunners.

Qualsevol aportació per petita que sigui hi serà benvinguda! Amb el teu euro estarem més a prop d’arribar als 1.500 que necessitem per tal que elles no hagin de caminar 6 hores diàries per aconseguir una mica d’aigua!

CATnRUNNERS a la Trailwalker2010:

MARXADORS
Èric H (Capità)
Carles M
Òscar M
Francesc R


SUPORT
Lluís C (Suport)
Jose Maria S (Suport)
Santi F, Carol B, Laura B, Xavi R, Marta T, Pere W, Imma F, Laia P, Ivan M, Francesc P, Pepe O i la resta de CATnRUNNERS!

NEWS:RECOMPTE FET: 635 eur

MOLTES GRÀCIES A L’ATENEU DEL MÓN!!!

CARNESTOLTES A SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Aquest passat dissabte els amics de l’Ateneu del Món

van montar una paradeta d’entrepans aprofitant la rua de Carnestoltes de Sant Quirze del Vallès.

L’Ateneu del Món és una entitat solidària de Sant Quirze del Vallès, que, entre d’altres activitats, cada any organitza la botifarrada de Carnestoltes després de la rua i dóna tots els beneficis a un projecte solidari.

Aquest any, la recaptació es destinarà al nostre equip CATnRUNNERS INTERMON OXFAM TRAILWALKER

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!


20/02/2011
II Entrenament solidari de running
Després de la sorpresa inicial que feia pensar el pitjor, gràcies a l’enginy i capacitat d’improvització de tots plegats, hem pogut trobar una alternativa als recorreguts que haviem preparat i hem pogut fer una estona d’esport corrent pel camí de La Salut que porta a Castellar del Vallès.
1. Ja tenim excusa per preparar una 3a sortida de running solidària.
2. A partir d’avui, la ruta que haviem de fer, que no hem pogut fer i que farem més endavant l’anomenarem “el circuit dels senglars”!!
En qualsevol cas, fresqueta i agradable matinal en molt bona companyia.
Moltes gràcies per la vostra asistència i sobretot pels generosos donatius

Fotos de l'entrenament solidari


10/02/2011

Entrenament solidari

(Diumenge 20 de febrer a les 8.30h)

 


El proper diumenge 20/02 farem un nou entrenament solidari en que, com en l’anterior ocasió, cada persona que s’hi apunti haurà de fer una aportació totalment voluntària d’un euro que anirà a parar directament a la iniciativa “CATnRUNNERS Intermon Oxfam Team” on el nostre equip competirà el proper 7 de maig

Com a novetat, aquesta vegada farem tres grups de diferent nivell per tal que TOTHOM qui ho vulgui s’hi pugui inscriure:


Grup A: 16,1km de camins, corriols i torrents.

RUTA: Sortida parquing de l’ermita de Sant Julià- Masia de Can Deu-Església de Sant Vicenç de Verders- Torrent de la Betzuca- Torrebonica- Camp de Golf- Parc Agricola- Arribada a Sant Julià.

 


Grup B/C: 8,9km de natura per camins i corriols (Un o dos grups depenent dels que siguem)

RUTA: Esglèsia Sant Julià d’Altura- Torrent Betzuca- Torre Mossèn Homs- Font de Gotelles- Font de la Moreria- Torrent del Guinard- Pantà de Ribatallada- Masia Castell de Ribatallada- Font dels Capellans- Esglesia de Sant Julià.

 

El punt de trobada serà l’aparcament de l’ermita de Sant Julià de Sabadell (carretera de Sabadell a Matadepera) a les 8.30.

ULL! VENINT DE SABADELL, L’APARCAMENT DE L’ERMITA ÉS EL QUE HI HA 1KM APROX DESPRÉS DE L’APARCAMENT GRAN DEL BOSC DE CAN DEU

Mapa (punt de sortida)

L’ENTRENAMENT ESTÀ OBERT A TOTHOM QUE TINGUI GANES DE FER UNA MICA D’ESPORT!!


INSCRIPCIONS

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un mail a catnrunners@gmail.com amb el vostre nom i indicant amb quin dels grups entrenareu.

Pel que fa al pagament el podeu realitzar directament a través de la web fent un donatiu d’1 euro: Pagament

PARTICIPA A L’ENTRENAMENT I COL·LABORA AMB EL TEU DONATIU!!


01/02/2011

CATnRUNNERS a la Intermon Oxfam Trailwalker

Entrevista a l’equip que representarà els CnR’s a la Trailwalker 2011

CATnRUNNERS, un grup d’amics i atletes, preocupats per ajudar al Tercer Món, es va posar en contacte amb nosaltres per donar-nos a conéixer la cursa que Intermón Oxfam farà a Catalunya el proper mes de maig, per tal de que el màxim de gent possible la conegui i poder recollir el màxim de donatius per aquesta causa.

El proper mes de maig se celebra la primera edició, a l’estat espanyol, de la Intermón Oxfam Trailwalker.

Es tracta d’una cursa de caire solidari que consisteix en recórrer una distància de 100 kms en un temps no superior a les 36 hores. Aquesta iniciativa es va fer per primera vegada el 1989 a Hong Kong i ràpidament es va anar estenent arreu del món. Aquesta edició és la primera que es fa a l’estat espanyol i tenim la sort que es fa a Catalunya.

Cada equip ha de fer una aportació mínima de 1.500 euros que gestionarà Intermón Oxfam per a obres benèfiques a l’Àfrica. L’objectiu dels equips, a banda de finalitzar els 100km dins el temps màxim, és aconseguir donatius per arribar a aquest import mínim.

(Llegir l’entrevista sencera)


23/01/2011

Sortida solidària de running

Tot i la fresqueta que feia, aquest matí uns quants valents solidàris han participat a l’entrenament solidàri.

Un recorregut força exigent però realment espectacular i magnífic pels voltants de Sant Quirze del Vallès, Sabadell, Bellaterra i Rubi de 17km.

MOLTES GRÀCIES ORIOL D. PER LA GRAN TASCA FETA PREPARANT AQUEST RECORREGUT!!

(click per veure totes les fotos)

Després de l’èxit d’aquesta sortida, els CATnRUNNERS ja hem començat a treballar en el “2n Entrenament solidari de running”

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I PELS DONATIUS!


20/01/2011
Entrenament solidari
(Diumenge 23 de gener a les 8.30h)

LLISTAT D’INSCRITS

Aquest proper diumenge 23/01 farem un entrenament solidari en que cada persona que s’hi apunti haurà de fer una aportació d’un euro que anirà a parar directament a la iniciativa “CATnRUNNERS Intermon Oxfam Team” on el nostre equip competirà el proper 7 de maig. A hores d’ara ja portem recaptats 1.816 euros en donatius i volen seguir creixent!!

L’entrenament es divirà en dos grups en funció de la distància que vulgui fer cadascú:

Grup A: 17km (aprox) de “muntanya” (Dirigit per Oriol D i Òscar M)

RUTA: Parc de les Morisques- Torrent de la Betzuca- Can Pallàs- Camí dels Monjos- Masia de Can Corbera- Sant Feliuet- Camí Ramader- Bellaterra- Los Rosales i arribada al Parc de les Morisques (Mapa recorregut)

Grup B: 8km (aprox) de “muntanya” (Dirigit per Lluís C i Santi F)

RUTA: Parc de les Morisques- Can Pallàs- Parc de les Morisques (Mapa recorregut)

La sortida serà a les 8.30h del matí des de la gasolinera Repsol que hi ha davant del pavelló de Sant Quirze del Vallès.

Mapa (punt de sortida)

L’ENTRENAMENT ESTÀ OBERT A TOTHOM QUE TINGUI GANES DE FER UNA MICA D’ESPORT!!

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un mail a catnrunners@gmail.com amb el vostre nom i indicant amb quin dels dos grups entrenareu.

Pel que fa al pagament (1 euro) el podeu realitzar el diumenge mateix o bé directament a través de la web fent un donatiu d’1 euro (opció recomanada): Pagament

Vinga, amineu-vos!! A part de fer una mica d’esport, serem una mica més solidaris!!!!

Recull de premsa:

Els Catnrunners organitzen un entrenament solidari”

”Entrenament Solidari per Trailwalker Intermon Oxfam”

LLEGIR L’ARTICLE SENCER)


14/12/2010
Parlen de nosaltres…

Avui és el torn d’“El sot”, un mitjà de comunicació local de Sant Quirze del Vallès que ha volgut conèixer i difondre el nostre projecte esportiu i solidari de la Trailwalker

(Click per llegir l’article)

Recordeu que podeu fer els vostres donatius de nadal a la nostra iniciativa a través del següent enllaç:


28/11/2010

You’ll never walk alone

(…)

Walk on, walk on with hope in your heart,

and you’ll never walk alone,

you’ll never walk alone.

Walk on, walk on with hope in your heart,

and you’ll never walk alone,

you’ll never walk alone.

Tot una declaració d’intencions. Són solidaris i no volen que caminem sols i per aquest motiu han volgut col·laborar amb IO TRAILWALKER CATnRUNNERS TEAM.

Ells són els BARCELONA REDS, una de les dues penyes oficials del LIVERPOOL FC que hi ha al nostre país.

És una penya relativament jove, formada el 2002 i que va aconseguir l’oficialitat el 2008.

Han volgut fer-nos un donatiu ple de simbologia per ells. La seva aportació ha estat precisament de 92 euros, ni un més, ni un menys.

Algú sap l’any de fundació del LIVERPOOL FC?

Doncs si, ho heu endevinat, va ser el 1892

MOLTES GRÀCIES “BARCELONA REDS” per ajudar-nos a no caminar sols!!


22/11/2010

Trobada “Trailwalker@s”.

Dijous, 2 de desembre a dos quarts de vuit.

Interessades/interessats??


21/11/2010

CATnRUNNERS IO TRAILWALKER TEAM

Us informem que els Cat’n’Runners, el nostre equip de la Intermón Oxfam Trailwalker 2011, ha estat el primer equip en arribar als 1000 € en donatius pels mes necessitats.

Com sabeu, el Trailwalker no només és un repte esportiu sinó que també és un repte solidari. Cada equip que participa en el Trailwalker es compromet a recaptar abans de la marxa un mínim de 1.500 euros per donar suport als nostres projectes a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Us volem donar les gràcies per l´ajuda que entre tots ens heu donat perque Intermón pugui portar a terme aquests programes de desenvolupament .

Un dels projectes és el Banc d’Aigua a Etiòpia, un país on les dones i nenes poden destinar fins a cinc hores al dia a anar a buscar aigua, que a més no sempre està en bones condicions. Per això, us animem a caminar perquè elles no hagin de fer-ho!

Amb 2.500 € podem construir un pou!
Us deixem els links d’entrevistes que ens han fet en medis digitals:
Recordeu que podeu seguir fent els vostres donatius a la nostra pàgina web i que aquests son deduïbles fiscalment. També tenim un apartat per empreses patrocinadores on s´inclou el logo i link de les empreses que col.laboren amb l´equip. Si voleu, podeu donar un cop d´ull a la nostra web:
MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES APORTACIONS!!

ENTRE TOTS SEGUR QUE SEREM CAPAÇOS DE FER UN MÓN UNA MICA MILLOR!


10/11/2010

Parlen de nosaltres

Avui apareix al newsletter d’Intermon Oxfam l’entrevista que ens van fer fa uns dies:

El primer inscrit

“El Trailwalker té la capacitat d’ implicar molta gent en un projecte comú que va més enllà d’una marxa de muntanya”. Són els CATnRUNNERS y ja porten 800€ recaptats. Coneix-los.

A Sant Quirze del Vallès, el portal “Mussol.cat” també es fa ressó de la noticia.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: